понеділок, 25 листопада 2013 11:41

В Донецьку дуже демократична обстановка - "регіонал" про євромайдани

В Донецьку дуже демократична обстановка - "регіонал" про євромайдани
Фото: www.unian.ua

Проведення євромайданів в Донецьку є ознакою демократії.

Про це заявив заступник голови Донецької обласної організації Партії регіонів Ігор Чичасов, повідомляють Новини Донбасу.

"Евромайдани - це лише підтвердження, що в Донецьку дуже демократична обстановка, тому що люди з різними думками можуть виходити і їх висловлювати. Я думаю, що влада поставилася до цього з розумінням, лояльно", - сказав він.

"Ми протести, природно, не підтримуємо. Уряд чітко дав зрозуміти, що ніхто тези про євроінтеграцію не відміняв, в перспективі євроінтеграція залишається", - додав "регіонал".

Чичасов зазначив, що необхідний час на підготовку до підписання угоди з Європейським союзом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана заспівала гімн на Євромайдані. Мітинг продовжується (оновлено)

"Поки економічних мінусів більше ( від підписання угоду про зону вільної торгівлі, - ред.), ніж плюсів. Особливо це стосується східних регіонів, де сконцентрована промисловість. На заході України це не так відчувається, там більше властивий євроромантизм, а ми дивимося з погляду економічного ефекту. Поки ми нічого не отримуємо. Необхідно час", - вважає Чичасов.

На його думку, якщо Україна підпише угоду про асоціацію з ЄС непідготовленою, то це призведе до того , що "через рік кількість євроскептиків збільшиться в десятки, сотні разів, тому що люди відчують на собі ці наслідки".

Нагадаємо, у Донецьку з 21 листопада розпочалося кілька акцій на підтримку євроінтеграції України.

Зараз ви читаєте новину «В Донецьку дуже демократична обстановка - "регіонал" про євромайдани ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі