пʼятниця, 09 листопада 2012 15:58

У ЦВК Пилипишина чекають з рожевими наручниками

У ЦВК Пилипишина чекають з рожевими наручниками
Віктора Пилипишина чекають у ЦВК. Фото: wek.com.ua

Один з кандидатів по 223 округу Вадим Гладчук вже тиждень возить наручники для Віктора Пилипишина.

Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

О 16.00 почнетьс язасідання ЦВК, на якому прийматимуть протоколи 223 округу, і він сподівається, що Пилипишин сюди прийде.

"У зв'язку з тим, що  у нас відбулася фальсифікація, яку бачив увесь світ, були виявлені при підрахунку зіпсовані бюлетені, я не міг на це спокійно дивитися. Спочатку оголосив голодування, мене не вистачило і я потрапив у лікарню під крапельницю. Потім взяв наручники із секс-шопу, гламурненькі такі і чекав, що Віктор Петрович прийде, і я особисто йому їх натягну, як політичному фальсифікатору", - розповів Гладчук.

Він додав, що на 223 ОВК його вільно пропускали із цими наручниками, а от у ЦВК його  жодного разу не пропустили, тому довелося залишити в машині.

"На ОВК я з ними заходив, махав перед всіма камерами, і пропонував всім бабусям. А члени ОВК взагалі поводились неадекватно, казали: принесіть нам ще хлист. Я їм кажу: "Вам треба батога", - додав він.

Також він наголосив, що сподівається побачити Пилипишина на засіданні ЦВК, бо тут спокійно, на відміну від ОВК, де всі при його появі кричали "Ганьба!".

"Принаймні, я бачу що вся бригада в зборі. Всі його довірені особи і бабусі - всі прийшли його підтримати. "Свободівці" обіцяли теж бути", - сказав Гладчук.

Зараз ви читаєте новину «У ЦВК Пилипишина чекають з рожевими наручниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі