понеділок, 24 грудня 2012 17:42

У "Батьківщині" припускають, що Повалій буде міністром культури

У "Батьківщині" припускають, що Повалій буде міністром культури
Володимир Яворівський: Існує декілька версій того, хто очолить міністерство культури

Затягування із призначенням міністра культури свідчить про те, що Михайло Кулиняк не збереже цю посаду. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав нардеп від "Батьківщини" Володимир Яворівський.

"У Кулиняка було дуже багато промахів, роботою міністерства були невдоволені. Тому його не затвердять, хоч він і намагався догоджати. Бо це б уже давно зробили і забули, як це було із Дмитром Табачником. Хоча вони в різних "вагових категоріях". Бо Табачник не залежний від українського уряду та навіть самого Януковича. За Кулиняком таке "не водиться", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР: Янукович призначив уряд – збірну "сім'ї" та олігархів

За словами нардепа, існує декілька версій того, хто очолить міністерство культури. "Може бути Ганна Герман чи хтось із "донецьких". Не виключено, що в такому уряді, який сформований у Миколи Азарова, і Таїсія Повалій може очолити міністерство культури. Коли Сергій Тігіпко говорив про те, аби депутатам дозволили говорити тією мовою, якою вони хочуть, хтось з цього приводу гарно пожартував: "А Повалій буде під фанеру". Якщо вона в ролі доярки потрапила в п'ятірку виборчого списку Партії регіонів, чого б не зробити її міністром?! Якщо Азарова при всіх його прорахунках та помилках залишили на посаді прем'єр-міністра, то і тут все можливо", - зауважив Яворівський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богословська хоче покарати Турчинова за валютні спекуляції 2008-09 рр.

Політик впевнений, що Повалій не може бути ефективним міністром, не дивлячись на те, що вона має відношення до культури, бо в неї немає досвіду керівництва міністерством.

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" припускають, що Повалій буде міністром культури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі