субота, 19 грудня 2009 14:49

Ющенко не бачить протиріч між Сходом та Заходом

Ющенко не бачить протиріч між Сходом та Заходом

Президент України і кандидат на пост Президента Віктор Ющенко заявляє, що "здача національного інтересу почнеться з вічного перебування Чорноморського флоту РФ у Криму, газових угод, відмови від НАТО".

Про це він заявив під час зустрічі зі студентами та викладацьким колективом Вінницького державного аграрного університету, повідомили у штабі кандидата.

Зокрема, Ющенко зазначив, що будь-який режим, який приходить за Кремлівською версією, - це здача нашої Незалежності. Він сказав, що здача національного інтересу почнеться з вічного перебування Чорноморського флоту у Криму, газових угод, відмови від НАТО.

"Це приведе нас до економічного рабства", - каже Ющенко.

"Звідки почнеться капітуляція - не так важливо. Але заберуть енергетичну незалежність, потім – економічну, транзиту і політичну", - наголосив він.

При цьому Ющенко наголосив, що без національного єднання, без консолідації не буде економічного зростання.

"У нас є держава, тепер треба створити націю, а значить - створити відповідального громадянина. Як будувати дім, коли родини немає?", - каже Ющенко.

Він також зазначив, що між Сходом та Заходом України немає жодних протиріч.

"Різновидності – очевидно є, але це не протиріччя", - сказав Ющенко.

"А як повинно бути, коли одна частина країни 300 років знаходилась під однією імперією, а друга частина – під трьома, чотирма і більше імперіями. Як тут не мати певних особливостей? Але це не протиріччя", - наголосив Президент.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Ющенко не бачить протиріч між Сходом та Заходом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі