середа, 14 квітня 2010 16:07

Уряд подасть незбалансований бюджет - Бондар

Уряд подасть незбалансований бюджет - Бондар
Уряд до 1 травня подасть бюджет, але він буде незбалансований. Так вважає колишній голова ФДМУ, "нунсівець" Олександр Бондар.

"А по газу проблема не вирішиться до 1 травня. Бо треба переукладати угоди, а на це потрібен час. Тим більше, те, що уряд знайшов виправдання, що немає бюджету через ціну нема газ - це повна нісенітниця. Бо ціна на газ стосується виключно дефіциту "Нафтогазу" і це абсолютно не впливає на бюджет в цілому." - наголосив він.

За словами нардепа, це неспівставні цифри.

"Навіть якщо ціна на сто доларів впаде - це не вирішить проблему бюджету, бо розрив видатків і доходів настільки великий, що ціна не впливає суттєво. Вона впливає тільки на дефіцит "Нафтогазу". Але це мізер. Проблема в тому, що соціальні гарантії, які дав Янукович, це 70 мільярдів гривень. А грошей на них немає. Тому вони зменшують зараз ці гарантії до 27 мільярдів, порушуючи свої обіцянки. Але все одно не балансується бюджет".

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Уряд подасть незбалансований бюджет - Бондар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі