вівторок, 15 вересня 2009 11:17

Ульянченко вирішила їздити на електричці в цілях економії

Ульянченко вирішила їздити на електричці в цілях економії

Голова Секретаріату Президента Віра Ульянченко відправилася в Хмельницьку область на електропоїзді з метою економії фінансів Секретаріату. Про це вона сказала журналістам в електричці "Подільський експрес" сполученням "Київ - Хмельницький".

"Мені захотілося побачити самій, що таке комфортна електричка. Це комфортний вид транспорту, вже не кажучи про те, що це економно і дешевше для Секретаріату Президента", - сказала Ульянченко.

Вона пояснила, що Секретаріату зараз доводиться економити, незважаючи на те скорочення витрат, на яке він пішов. "Доводиться економити, зараз дуже складно в Секретаріаті з грошима, незважаючи на ту економію, яку Секретаріат ввів разом зі скороченням кількості співробітників", - відзначила Ульянченко.

За її словами, Секретаріат фінансується дуже погано. Ульянченко розповіла, що в студентські роки вона дуже багато їздила на електричках, проте останній раз це було в 2004 році з кандидатом в Президенти Віктором Ющенком.

В ході поїздки в Хмельницьку область голова Секретаріату ознайомиться зі справами регіону і проведе в Дунаївцях нараду з місцевою владою.

Нагадаємо, на початку вересня Секретаріат Президента звинуватив прем"єр-міністра Юлію Тимошенко в невиконанні обіцянок, даних з лютий по липень представникам місцевої влади.

Proua

Зараз ви читаєте новину «Ульянченко вирішила їздити на електричці в цілях економії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі