понеділок, 08 лютого 2021 11:16

Українці не піддослідні кролики. Нехай Росія коле "Спутником" своє населення - Зеленський

Українці не піддослідні кролики. Нехай Росія коле "Спутником" своє населення - Зеленський
У Росії - 140 мільйонів населення, нехай колять його "Спутніком", каже Зеленський. Фото: president.gov.ua

Україна отримає вакцини від провідних виробників, а російською "Спутником V" нехай колиться населення Росії. Про це президент Володимир Зеленський сказав на форум "Україна 30. Коронавірус: виклики та відповіді".

"Ніякої офіційної інформації з приводу тверджень, що "Спутник V" російського виробництва є гарантованими. Від ВООЗ, провідних європейських спеціалістів такого ствердження немає.

2-й момент - фейкньюз. Усі розуміють, що таке інформаційна гібридна війна. Ніякого підтвердження, що "Спутник V" дає результат, немає. Громадяни України - це люди, точно не кролики. На них експериментувати не маємо права.

Тому ми домовлялися тільки з провідними виробниками вакцин, які затвердженні світом. Ми приєдналися до програми COVAX, отримаємо у лютому Pfizer", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська "вакцина" – політичний інструмент. Історія її створення мутна

Президент порадив росіянам колоти вакциною своє населення РФ.

"Найкращий варіант переконання світу в якості твоєї вакцини - це запровадження глобальної вакцинації твого населення. У росіян є своя вакцина, у них близько 140 мільйонів людей. Тому перед тим, як нам пропонувати, їм треба забезпечити нею своє населення. Тоді це про вакцинацію, а не про політику", - сказав Зеленський.

Щонайменше половина українців отримають вакцину від коронавірусу, заявив президент Володимир Зеленський. "Ми домовились про поставку вакцин від компанії Pfizer, Sinovac, AstraZeneca та Novovaks", - сказав глава держави.

Зараз ви читаєте новину «Українці не піддослідні кролики. Нехай Росія коле "Спутником" своє населення - Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі