понеділок, 23 квітня 2018 00:09

Україна провела переговори з МВФ щодо п'ятого траншу

Україна провела переговори з МВФ щодо п'ятого траншу
Україна і МВФ обговорили умови програми співпраці. Фото: НБУ

Представники України і МВФ провели в Вашингтоні чергову зустріч, під час якої були обговорені подальші кроки для завершення четвертого перегляду програми співпраці і отримання п'ятого траншу.

Переговори вели глава НБУ Яків Смолій та заступник директора-розпорядника МВФ Девід Ліптон. Він зазначив, що Україна демонструє серйозний прогрес в стабілізації економіки. Про це повідомляє Національний банк України в Facebook.

"Міжнародна ситуація зараз сприятлива для реформ, тому важливо не втрачати часу. Ми готові допомагати Україні в забезпеченні успіху її реформаторських зусиль," - підкреслив Ліптон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В МВФ заявили, що реформи в Україні сповільнились

Україна може отримати новий транш від Міжнародного валютного фонду (МВФ) в розмірі 2 млрд доларів в травні-червні 2018 року. За словами Олександра Данилюка, Україна в разі виконання умов співпраці за програмою розширеного фінансування, ключовий з яких є прийняття закону про Антикорупційний суд, може отримати черговий транш кредиту МВФ.

Зараз ви читаєте новину «Україна провела переговори з МВФ щодо п'ятого траншу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі