пʼятниця, 15 грудня 2017 08:16

Україна та Грузія ведуть таємні переговори про видачу Саакашвілі - ЗМІ

Україна та Грузія ведуть таємні переговори про видачу Саакашвілі - ЗМІ
Міхеіл Саакашвілі. Фото: УНІАН

У Мінську проходять таємні переговори між українською та грузинською стороною щодо видачі колишнього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі.

Про це повідомляє "Руставі2".

Переговорами займається голова Служби державної безпеки Грузії Вахтанг Гомелаурі. Від української сторони в них беруть участь українські урядовці.

"Влада України та Грузії готуються до екстрадиції Саакашвілі, а метою візиту Гомелаурі є обговорення деталей щодо третього президента Грузії", - пише видання.

У Держслужбі безпеки підтвердили візит Гомелаурі в Білорусь. Однак офіційною причиною називають відвідини 100-річчя Служби безпеки в Мінську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі після прем'єрства планує стати мером

11 грудня Печерський райсуд Києва відмовився на час розслідування відправити Міхеіла Саакашвілі під домашній арешт.

За інформацією слідства, Саакашвілі фінансував свої акції в Україні за рахунок злочинного угруповання Януковича. Зокрема, від Сергія Курченка отримав близько півмільйона доларів.

Пізніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що ГПУ не підозрює Саакашвілі в організації державного перевороту за гроші олігарха-втікача Сергія Курченка.

Зараз ви читаєте новину «Україна та Грузія ведуть таємні переговори про видачу Саакашвілі - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі