понеділок, 26 грудня 2011 08:55

У "Свободі" не хочуть чекати "міфічної перемоги" опозиції на виборах

У "Свободі" не хочуть чекати "міфічної перемоги" опозиції на виборах

ВО "Свобода" сумнівається у перемозі опозиції на парламентських виборах 2012 року і вважає, що проти чинної влади на чолі із Партією регіонів доведеться боротись не лише киданням бюлетенів в урну.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив голова прес-служби "Свободи" Юрій Сиротюк.

Зокрема, говорячи про можливість створення єдиного виборчого списку кандидатів на базі членів Комітету опору диктатурі (КОД), Сиротюк зауважив, що КОД - це не структура для того, щоб хтось попав в єдиний список.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція може сформувати чесний єдиний список за $1 млн

"КОД - це, насамперед, структура для боротьби з режимом, адже Янукович кожний день наступає на соціальні, економічні та політичні права", - відзначив свободівець.

За його словами, опозиції слід ділити округи і створювати спільний список не раніше травня-місяця, коли почнеться виборча кампанія.

"Тоді і будемо домовлятись про вибори. А зараз, коли людей ледь не вбивають, принижують, про це не варто стільки говорити. Не слід спокійно чекати виборів, коли міфічно переможе опозиція", - наголосив націоналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тягнибока вважають, що єдина партія опозиції може завести їх до Тимошенко в СІЗО

Разом з тим, Сиротюк вважає, що, за новим законом про вибори і з огляду на останні вибори у Вишневому (Київська область), єдиний список від опозиції ніхто не зареєструє.

"А якщо і зареєструють, то не зареєструють членів комісій. А якщо зареєструють членів комісій, то виженуть усіх під час підрахунку голосів. А якщо не виженуть, то ЦВК оголосить зовсім інші результати", - переконаний політик.

"З цим режимом доведеться боротись не лише киданням бюлетенів в урну", - резюмував Сиротюк.

Зараз ви читаєте новину «У "Свободі" не хочуть чекати "міфічної перемоги" опозиції на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі