понеділок, 03 вересня 2018 11:58

У Порошенка вимагають захистити українців від пропутінського каналу

У Порошенка вимагають захистити українців від пропутінського каналу
Власник NewsOne - батько нардепа Євгена Мураєва - передав канал в управління Андрію Портнову. Фото: facebook.com

Український інформаційний простір необхідно захистити від прокремлівських телеканалів, зокрема від NewsOne, керівником якого став екс-заступник голови АП часів Віктора Януковича Андрій Портнов.

На цьому на погоджувальній раді наголосив голова фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов.

"Минулого тижня була оприлюднена заява фракції партії "Блок Петра Порошенка" щодо телеканалу NewsOne. У ній ми звернули увагу на те, що динаміка антиукраїнських настроїв на цьому телеканалі останнім часом набуває все більших розмірів і все частіше цей канал ретранслюють темники Кремля, часто використовуючи для цього представників 5 колони.

Ми вважаємо, що український інформаційний простір має бути рішуче захищений від телеканалів утікачів, які передали ці телеканали в управління Путіну", - наголосив Герасимов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реванш уже відбувся і частина українців буде обирати екс-"регіоналів" - Тягнибок

29 серпня стало відомо, що колишній заступник голови Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов отримав в управління телеканал NewsOne строком на 3 роки. Багато хто сприйняв цю звістку як черговий доказ реваншу сил часів Януковича після Революції гідності.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка вимагають захистити українців від пропутінського каналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі