четвер, 25 травня 2017 14:05

У Порошенка натякнули на другий термін

У Порошенка натякнули на другий термін
Президентові Петру Порошенку немає альтернативи, бо суспільство поки не може народити політика нової генерації, вважає нардеп Володимир Ар'єв. Фото: Михайло Палінчак

Президентові Петру Порошенку поки що немає альтернативи, тому "перехідний період" в країні затягнеться.

Про це заявив нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Володимир Ар'єв у телеефірі "112 Україна".

"Із тих президентів, які були, Порошенко найкращий. Поки що з нині чинних топ-політиків альтернативи йому не бачу", - зауважив він.

"На жаль, наше суспільство не може поки що народити політика повністю нової європейської генерації.

Петро Порошенко - це ідеальний президент для перехідного часу. Але, очевидно, що перехідний час у нас затягнеться. Оскільки саме суспільство не дуже готове до тих кардинальних змін, яких потребує європейська інтеграція.

Європейська інтеграція - це не тільки підвищення зарплат. Це відповідальність громадянського суспільства перед своїм оточенням. Відповідальність від житла до обов'язку платити податки", - пояснив парламентарій.

Ар'єв додав: "Україна все одно набуде рис європейської країни. Трохи пізніше, ніж ми очікували. Влада завжди буде відображенням суспільства, голосування за подачки призводить до того, що потім люди сваряться на неї. Але сваряться на дзеркало".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук майже наступає на п'яти Порошенкові - закрита соціологія Банкової

Петро Порошенко став президентом України у червні 2014 року. На виборах 25 травня за нього проголосували 54,7% виборців.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка натякнули на другий термін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі