четвер, 15 серпня 2019 13:57

У партії Зеленського пропонують закон для ветеранів замість комітету і міністерства

У партії Зеленського пропонують закон для ветеранів замість комітету і міністерства
Нардеп від президентської партії Галина Третьякова каже, що "не треба плодити бюрократію".

У партії "Слуга народу" замість Комітету у справах ветеранів та осіб із інвалідністю пропонують ухвалити закон про ветеранів. Про це заявила новообраний народний депутат від СН Галина Третьякова у Facebook.

"У нашій фракції є і ветерани, і добровольці, і волонтери. Тим паче вони є серед наших виборців. Ми будемо лобіювати права ветеранів. Але для цього не потрібно плодити бюрократію у вигляді комітетів чи цілих міністерств.

Не потрібно створювати додаткові годівниці для чиновників чи механізми задоволення політичних амбіцій для депутатів. Не потрібно піаритися на ветеранській темі, плекаючи надмірне его політиків", - написала Третьякова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Надо просто перестать стрелять?": 13 обстрілів за добу. Загинув воїн. Що відбувається в зоні ООС

Майбутній нардеп додала: "Хочемо спрямувати державні кошти на підтримку тих, хто захищав Україну, а не працевлаштовувати на державних посадах людей, які, як це часто буває, не мають жодного відношення ні до АТО (ООС), ні до фронту. А просто наближені до тієї чи іншої владної персони".

Закон про ветеранів чітко регламентуватиме пільги і категорії всіх ветеранів, крім ветеранів праці, повідомила представник президентської політсили.

"Крім того, створити агенцію, яка буде координувати надання пільг, у тому числі ветеранам. До цієї агенції вже доцільно брати фахівців із-поміж ветеранів", - заявила Третьякова.

Раніше у партії "Слуга народу" пропонували скоротити кількість комітетів з 27 до 22. Зокрема, комітет у справах ветеранів та осіб із інвалідністю.

Зараз ви читаєте новину «У партії Зеленського пропонують закон для ветеранів замість комітету і міністерства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі