четвер, 27 вересня 2018 08:33

У нардепа за п'яне водіння відібрали права

У нардепа за п'яне водіння відібрали права
Станіслав Березкін був членом фракції Партії регіонів у парламенті VII скликання. Фото з відкритих джерел

Народного депутата з групи "Воля народу" Станіслава Березкіна оштрафували на 10,2 тис. грн за водіння в нетверезому стані і на рік відібрали права.

Відповідне рішення Ленінського райсуду Кропивницького опубліковане в Єдиному реєстрі судових рішень.

У судовому протоколі порушника називають "ОСОБА_1". За інформацією "Українських новин", ідеться саме про Березкіна.

За інформацією Нацполіції, чоловік керував автомобілем Mercedes-Benz GL 500 4Matic з ознаками алкогольного сп'яніння. У нього був "запах алкоголю з порожнини рота, порушення мови, координації рухів". Нардеп відмовився проходити огляд на стан сп'яніння при двох свідках.

Коли патрульні зупинили авто, за кермом сидів Березкін. Це зафіксував поліцейський відеореєстратор. Потім скло підняли, а коли знову опустили, за кермом уже сидів охоронець нардепа.

На суд Березкін не з'явився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві спіймали п'яного дипломата за кермом

Станіслав Березкін уперше потрапив до Верховної Ради в 2011 році за списком БЮТ. У 2012-му пройшов у парламент за округом №100 в Кіровоградській області, де його висунула Партія регіонів, був членом її фракції. На позачергових виборах 2014 року Березкін знову пройшов до Верховної Ради за округом №100.

Зараз ви читаєте новину «У нардепа за п'яне водіння відібрали права». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі