пʼятниця, 30 квітня 2021 13:40

У мережу злили новий запис розмови Медведчука і Суркова. Що обговорювали

 

Ймовірно, 2014 року між народним депутатом Віктором Медведчуком і радником Володимира Путіна Владиславом Сурковим відбулася розмова, під час якої вони обговорювали склад учасників Тристоронньої контактної групи. Фрагмент запису їхньої розмови публікує "24 канал".

На запису голос, схожий на Медведчука, повідомляє Суркову, що в Києві негативно сприйняли ініціативу так званих ЛНР і ДНР про заміну керівників невизнаних формувань на рядових представників. Особливо, за словами Медведчука, подібний розвиток подій засмутив Леоніда Кучму. На що Сурков, розсміявшись, радить Медведчуку повідомити в Київ, що він особисто, для підняття рівня представництва, візьме участь у засіданні ТКГ і для цього вже навіть отримав дозвіл від Путіна.

Сурков: Віть, я зрозумів, що засмутило. Іншого шляху немає. Тому що вони "злодії і вбивці", за версією України, так би мовити.

Медведчук: Терористи, вбивці... (Сміється).

Сурков: Бандити, яких коронують на царство... Мені навіть шеф сказав, ти можеш теж сказати, навіть на цю групу з'їздити. Я з'їжджу.

Медведчук: А, взагалі навіть тобі? Я зрозумів.

Сурков: Тому нехай вони там не плачуть з приводу того, що там не ті люди будуть присутні в складі ополчення. Зате Слава приїде, скажи (Сміється).

На попередньому запису, що був опублікований в лютому, Медведчук і Сурков обговорювали поставки електроенергії до Криму й обмін полоненими.

Зараз ви читаєте новину «У мережу злили новий запис розмови Медведчука і Суркова. Що обговорювали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі