пʼятниця, 07 вересня 2018 15:47

У деклараціях омбудсмена знайшли кримінал

У деклараціях омбудсмена знайшли кримінал
НАЗК знайшло кримінал у деклараціях омбудсмена Людмили Денісової. Фото: УНІАН

Національне агентство з питань запобігання корупції виявило ознаки кримінальних правопорушень у 3 електронних деклараціях уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмили Денісової.

Про це повідомили у відомстві.

Під час повної перевірки звітів про доходи омбудсмена за 2015, 2016 і 2017 роки були виявлені ознаки правопорушень, передбачених статтею Кримінального кодексу "декларування недостовірної інформації".

Матеріали передадуть для перевірки до Національного антикорупційного бюро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді нагадали про віллу президента в Іспанії

1 квітня завершилася 3 хвиля електронного декларування. Щорічні декларації подали 816 509 високопосадовців і чиновників.

Декларації заповнювали президент, голова Верховної Ради, народні депутати, урядовці, судді, прокурори, керівники державних і комунальних підприємств та установ, обласних управлінь, районних адміністрацій, навчальних і медичних закладів державної й комунальної форм власності, працівники антикорупційних громадських організацій. Вказували свої статки та майно.

Зараз ви читаєте новину «У деклараціях омбудсмена знайшли кримінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі