пʼятниця, 05 жовтня 2012 08:35

У Білій Церкві побили кандидата Кличка

У Білій Церкві побили  кандидата Кличка
Кандидата Кличка залякають, щоб знявся з виборів? Фото: euro.com.ua

На кандидата від "УДАРу" по 90 округу (Київська область, місто Біла Церква) Романа Григоришина вчинено напад. Він знаходиться в лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири мільйони гривень вимагають від кандидата в народні депутати

Про це повідомляє преса-служба партії.

У четвер, о 21:30 Роман Григоришин вийшов з будинку, де винаймає квартиру, і пішов у магазин продуктів. Коли Григоришин повертався назад, двоє молодиків кремезної статури, які очікували його біля будинку, напали на нього. Довірену особу кандидата Олену Пономаренко, яка була з ним, схопили і погрожували, вимагаючи, щоб Григоришин зняв свою кандидатуру на окрузі. В цей час самого кандидата ударили в обличчя, повалили на землю і почали бити ногами. Роман Григоришин втратив свідомість. Нападники, за словами Пономаренко, втекли. Зараз Григоришин перебуває в лікарні, а Олена Пономаренко дає свідчення правоохоронцям, які прибули на місце події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидати у депутати найбільше маніпулюють студентами

В партії "УДАР" заявляють, що проти її кандидатів почався справжній терор. Якщо раніше лунали погрози і чинився психологічний та адміністративний тиск, то тепер не гребують застосуванням фізичної сили. "УДАР" використає всі юридично-правові засоби, щоб захистити своїх кандидатів. В партії заявляють, що не злякаються грубих методів тиску.

В 90 одномандатному окрузі зареєстровані 46 кандидатів. Роман Григоришин є одним з лідерів виборчих перегонів.

Зараз ви читаєте новину «У Білій Церкві побили кандидата Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі