вівторок, 21 серпня 2012 11:52

У Януковича вирішили не чіпати ЦВК через рішення суду - ЗМІ

У Януковича вирішили не чіпати ЦВК через рішення суду - ЗМІ
Фото: liga.net

В Адміністрації президента не збираються міняти склад ЦВК у зв'язку з визнанням протизаконними дій Андрія Магери й Валерія Шелудька по реєстрації Володимира Сацюка кандидатом.

Про це пише газета Сегодня з посиланням на джерело.

"Ніяких змін у складі ЦВК не буде", - сказав співрозмовник.

Видання також з посиланням на копії документів з Апеляційного адміністративного суду Києва по реєстрації кандидата в депутати Верховної Ради екс-заступника голови СБУ Володимира Сацюка по одному з округів житомирської області.

У них приводяться докази того, що Сацюк  є громадянином РФ і їздить Росії в Україну із шістьма паспортами.

Сацюк був знятий з реєстрації судом на підставі заяви від кандидата в депутати по одному з київських округів Ганни Федорченко.

Як відомо, суд крім скасування реєстрації Сацюка, визнав протиправними дії двох членів Центвиборчкому від опозиції - Андрія Магери й Валерія Шелудька.

Також окремою постановою суд ухвалив рішення "наведені порушення, допущені членами ЦВК Шелудьком й Магерою, довести до відома президента України й голови ЦВК для вживання відповідних заходів".

Як відомо, питання про звільнення членів ЦВК розглядає Верховна Рада за поданням президента.

Зараз ви читаєте новину «У Януковича вирішили не чіпати ЦВК через рішення суду - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі