середа, 07 листопада 2012 18:44

Тягнибок святкує свій день народження на площі біля ЦВК

Тягнибок святкує свій день народження на площі біля ЦВК
Тягнибок розповів, що в них готовий законопроект про заборону комуністів. Фото: bagnet.org

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок святкує свій день народження на площі біля Центрвиборчкому разом із мітингувальниками.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Наразі на площі Лесі Українки в Києві триває мітинг опозиції. Кількість людей збільшилася від двох десятків до двох-трьох сотень. Біля входу в ЦВК чергують десь кілька десятків правоохоронців, яких не було вдень. Міліція знову через гучномовці прокручує попередження про те, що будь-які акції заборонені.

Мітинг розпочався десь о пів на шосту. Спочатку зі сцени виступив "бютівець" Сергій Пашинський. Зараз триває виступ лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока. Присутні на площі вітають його з Днем народження, який він святкує сьогодні. А Тягнибок розповідає, як він святкував свої дні народження в попередні роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комуністи не прийшли до "свободівців" на Хрещатик

"У радянські часи треба було ходити на паради. У школі ганяли на паради, в інституті також. Коли прийшли наші українські часи, я все одно ходив на паради, але ми вже ганяли комуністів. Хочу сказати, що сьогодні завдяки киянам наскільки відчутно, що змінилася політична ситуація в країні. Торік, позаторік комуністи ходили по Хрещатику на 7 листопада. І тільки цього разу, коли вони побачили, що об'єднані опозиційні сили набрали велику кількість депутатів у парламенті, і нам вартувало тільки це оголошення серед громади зробити, що ми будемо протистояти цій комуністичній чумі, що не дамо їм ходити Хрещатиком, і сьогодні не було ніякого маршу", - сказав Тягнибок.

Ще він розповів, що в них готовий законопроект про заборону комуністів.

Мітингувальники очікують приїзд Кличка та Яценюка.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок святкує свій день народження на площі біля ЦВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

105

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі