понеділок, 27 червня 2022 22:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Турецька компанія передасть Україні три безпілотники Bayraktar безкоштовно

Турецька компанія передасть Україні три безпілотники Bayraktar безкоштовно
Компанія Baykar не прийматиме оплату за TB2 та безкоштовно відправить три БПЛА на український фронт. Фото: Getty Images

Турецька компанія Baykar безкоштовно передасть Україні три безпілотники Bayraktar TB2, на які українці зібрали 600 млн гривень за три дні.

У компанії заявили, що зворушені солідарністю та рішучістю українців. Зібрані кошти попросили направити на допомогу у боротьбі народу України проти агресії РФ, повідомили Baykar у Тwitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці за три дні зібрали 600 млн грн на Bayraktar – Притула

"Baykar Makina поінформована про те, що в ході краудфандингової кампанії "Народний Bayraktar" було зібрано достатньо коштів на купівлю кількох безпілотників Bayraktar TB2 UAV для українців, які з їхньою допомогою захищають свою батьківщину", - йдеться у повідомленні.

Там наголосили, що представники бізнесу та звичайні громадяни України зробили свій внесок, зібравши потрібну суму лише за кілька днів.

"Baykar не прийме плату за TB2 і безкоштовно відправить три безпілотники на передову", - заявили в компанії.

Туреччина подарує Литві Bayraktar для українських військових, на який литовці зібрали майже €6 млн. Зібрані кошти передадуть на гуманітарну допомогу українцям.

Зараз ви читаєте новину «Турецька компанія передасть Україні три безпілотники Bayraktar безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі