пʼятниця, 26 жовтня 2012 16:08

Турчинов: Перед виборами почалася традиційна епідемія хвороб

Турчинов: Перед виборами почалася традиційна епідемія хвороб
Більшість довідок, які нібито здають українці написані однією рукою, наголошує політик Фото: tsn.ua

За останні два дні більше 250 тисяч людей "несподівано захворіли" і тому не зможуть прийти голосувати. Про це на прес-конференції у Києві розповів Олександр Турчинов.

"У нас в країні почалася традиційна передвиборча епідемія хвороб. Тільки протягом останніх двох днів на папері "захворіло" більше 250 тисяч українців. І кількість "хворих" зростає фактично щогодини. Мені важко навіть уявити, яка буде цифра "хворих" до завершення сьогоднішньої доби", - розповів він.

Турчинов наголосив, що більшість довідок, які нібито здають українці написані однією рукою.

"Довідки, які масово здаються представниками Партії регіонів та їхніми сателітами до виборчих комісій написані однією рукою. Певно роботи дуже багато і вони не встигають залучати багато людей", - підкреслив Турчинов.

Політик також розповів, що за результатами перевірки виявилося, що дехто з цих "хворих" помер ще кілька років тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов хоче, аби "регіонали" залишилися в музеї

"Зрозумілою, що тисячі людей ми перевірити не можемо, але ми виявили, що більшість людей ці довідки ніколи не брали і були здивовані тим, що вже декілька днів вони знаходяться на лікарняному", - наголосив Турчинов.

Він додав: "Влада не просто примушує лікарів підписувати документи, вона не зупиняється навіть перед прямою підробкою документів".

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: Перед виборами почалася традиційна епідемія хвороб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі