середа, 18 травня 2016 18:45

Труханов виправдовується у звинуваченнях про російське громадянство

Труханов виправдовується у звинуваченнях про російське громадянство
facebook

Мер Одеси Геннадій Труханов оприлюднив документ, що свідчить про відсутність у нього російського громадянства. Довідку він отримав в російському Генконсульстві.

Про це він написав у facebook.

"Нижче - офіційна довідка з російського Генконсульства. Цілком очікувано, що всі розмови з приводу мого "подвійного-потрійного" громадянства на ділі виявилися фікцією. Документи, які були розтиражовані моїми опонентами в ЗМІ - звичайні фейки. Ми хочемо, щоб правоохоронні органи якнайшвидше розібралися, хто їх виготовляє. Ы вжили необхідних заходів та зупинили злочинну діяльність провокаторів, що штампують подібні фальшивки", - пише Труханов.

Нагадаємо. позафракційний нардеп Єгор Фірсов опублікував документи, що начебто засвідчують наявність у Труханова російського паспорта. Те ж підтверджували журналісти програми "Слідство.Інфо" з посиланням на документи панамської юридичної компанії Mossack Fonseca.

Зараз ви читаєте новину «Труханов виправдовується у звинуваченнях про російське громадянство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі