четвер, 21 квітня 2011 10:26

Томенко пояснив, у чому помилилась опозиція

Томенко пояснив, у чому помилилась опозиція

Українська опозиція має визначити спільну стратегію дій, виступаючи проти влади та водночас пропонуючи власну альтернативу розвитку країни.

Про це заявив заступник голови Верховної Ради Микола Томенко, повідомила його прес-служба.

Зокрема, коментуючи результати соціологічних досліджень, згідно з якими продовжується падіння популярності влади та водночас суттєво не зростають рейтинги опозиції, Томенко зазначив, що у випадку влади треба говорити, що це об?єктивний процес, який пов'язаний із невідповідністю, а часами повною невідповідністю між заявами і деклараціями президента та реальними діями як центральної, так і місцевої влади.

Політик також наголосив, що за таких обставин Янукович може змінити ситуацію лише відставкою уряду та заміною більшості голів обласних адміністрацій.

Головна ж помилка опозиції, на переконання віце-спікера, полягає в тому, що триває процес взаємопоборювання і внутрішньої конкуренції між опозиційними політичними силами.

Натомість, за його словами, опозиція мусила б визначити спільну стратегію дій, виступаючи проти влади та водночас пропонуючи власну альтернативу розвитку України.

Нагадаємо, як свідчать результати соцопитування, проведеного Центром Разумкова з 1 по 5 квітня 2011 року, за Партію регіонів готові проголосувати 15,7% усіх опитаних (22,1% тих, хто візьме участь у голосуванні).

Водночас, на п'яти "регіоналам" наступає БЮТ. За "тимошенківців" готові голосувати 12,6% опитаних (17,9% тих, хто візьме участь у голосуванні).


Зараз ви читаєте новину «Томенко пояснив, у чому помилилась опозиція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі