неділя, 09 червня 2013 23:52

Томенко: Нинішня влада не розуміє, що чіпати журналістів — це табу

Томенко: Нинішня влада не розуміє, що чіпати журналістів — це табу
Микола Томенко. Фото: vse1.com.ua

У нинішньої влади на чолі з Партією регіонів немає розуміння, що не можна ображати журналістів. До неї доходить лише внаслідок активного тиску з боку медіа та опозиції.

Таку думку в ефірі телеканалу ТВі висловив голова Комітету ВР з питань свободи слова та інформації Микола Томенко.

"Мені здається, влада розуміє тільки тоді, коли ми змушуємо її розуміти. От перша реакція на ситуацію 18 травня була абсолютно неадекватною: виступ міністра внутрішніх справ, м'яко кажучи, неадекватний з елементами зневажливості. І як тільки і парламент, і медіа-спільнота заговорили про це, тоді ситуація радикально почала мінятися", - зазначив Томенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція засміяла Захарченка, який у Раді захищав "антифашистів"

Разом з тим, на переконання політика, якби спільнота промовчала і проковтнула цю подію, то влада діяла би так, як і раніше.

"Тому мені здається, що на ментальному рівні ще немає розуміння, що чіпати журналістів — це табу, і потрібен тільки тиск", - вважає нардеп.

"На жаль, наші чиновники залишаються в системі думання, що якщо проковтнуть, то можна і побити, можна і закрити, а якщо відреагують, то тоді треба з цим змиритися", - додав Томенко.

Зараз ви читаєте новину «Томенко: Нинішня влада не розуміє, що чіпати журналістів — це табу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі