понеділок, 21 квітня 2008 09:32

Тимошенко вирішила помститися Ющенку за Закон про Кабмін

Комуніст Леонід Грач останні події в парламенті вважає небезпечною грою.

Коментуючи останні заяви Прем"єр-міністра і Президента, направлені один проти одного, політик відзначив:

"Віктор Андрійович і Юлія Володимирівна займаються політичним колективним сексом. А під час колективного сексу завжди можна сачконуть. Природно, Юлія Володимирівна зараз Віктору Андрійовичу показує дулю. Що, мовляв, здрастуйте, коханий мій, хочеш ухвалити Закон про Кабмін, відібравши у мене повноваження, перетворивши мене на придаток Адміністрації Президента? Ну, раз ти мене хочеш вигнати, а це очевидно, з шлюбного ложа, то, може, я тебе, любий мій, обезголовлю?".

"Віктор Андрійович і Юлія Володимирівна займаються політичним колективним сексом"

Леонід Грач вважає, що Юлія Тимошенко, заявляючи про необхідність перетворити Україну на парламентську республіку, вирішила "помститися" Президентові за Закон про Кабмін, який значно врізує повноваження прем"єра.

"Ця гра дуже небезпечна. Це все одно, що набрати каністру бензину і підійти до вогню, намагаючись при цьому ближче підсунути її", - відзначив політик.

Грач також вважає, що Юлії Тимошенко не слід "готувати грунт для того, щоб красиво зіскочити з поста прем"єр-міністра, тому що йде повний провал, фіаско".

"Не потрібно пані, тим більше тій яка вже в"яне, в такі ігри втягуватися. Потрібно дивитися за своїм звідним чоловіком - Ющенком, за якого вийшла заміж за розрахунком", - заявив він.

За матеріалами: ІМК.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вирішила помститися Ющенку за Закон про Кабмін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі