вівторок, 27 квітня 2010 11:13

Тимошенко сама пропонувала Путіну флот в обмін на газ – Азаров

Тимошенко сама пропонувала Путіну флот в обмін на газ – Азаров

Прем"єр-міністр України Микола Азаров звинуватив Юлію Тимошенко в тому, що вона сама хотіла здати ЧФ РФ на перемовинах з Володимиром Путіним.

Про це журналістам заявив голова уряду.

"Більш цинічного політика, ніж Тимошенко, я ще не бачив. Справа в тому, що вчора Володимир Путін (на зустрічі з Віктором Януковичем – ред. ) розповідав, що Тимошенко сама пропонувала йому флот в обмін на газ",- зазначив Азаров.

За словами голови уряду, Тимошенко поводить себе цинічно, заявляючи, що влада здала Чорономорський флот, тим самим порушуючи національні інтереси.

"На що ще здатні ці люди, окрім провалу? Ні на що! І тільки тепер, коли є можливість вивести країну з кризи, вони починають протистояти. А ми після них таке розгрібаємо, що волосся дибки стає", - поскаржився прем"єр.

Нагадаємо, що сьогодні Рада підтримала проект бюджету Кабінету міністрів та ратифікувала угоди з Росією щодо зниження ціни а газ в обмін на продовження перебування ЧФ РФ у Криму.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко сама пропонувала Путіну флот в обмін на газ – Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі