середа, 01 жовтня 2008 13:49

Тимошенко підозрює, що Ющенко незаконно продає зброю

Прем"єр Юлія Тимошенко доручить КРУ перевірити законність постачань 33 українських танків до Кенії, які були захоплені сомалійськими піратами.

Так вона відповіла на питання російського журналіста, який попросив Тимошенко прокоментувати інформацію про те, що танки начебто призначались не Кенії, а Судану.

"Вся торгівля зброєю знаходиться під безпосереднім контролем Президента і РНБО. Уряд практично відсторонений від цієї діяльності. І тому ми безумовно направимо контрольно-ревізійне управління, щоб розібратись. Але я не виключаю, що Президент і РНБО просто не допустить контролюючі структури уряду, щоб перевірити чесність і законність торгівлі зброєю", - заявила вона.

Тимошенко пообіцяла передати всі дані уряду до парламентської комісії, яку очолює регіонал Валерій Коновалюк.

Вона також висловила думку, що торгівлю зброєю треба ставити під контроль уряду.

"Уряд сьогодні намагається боротися з усіма тіньовими явищами в економіці. І якщо треба припиняти незаконну торгівлю зброєю, то треба з підпорядкування президенту передавати уряду. І тоді ми здатні будемо навести порядок з цим", - цитує її слова Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко підозрює, що Ющенко незаконно продає зброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі