субота, 24 січня 2009 15:07

Тимошенко назвала того, хто "злив" в інтернет контракти з Газпромом

Тимошенко назвала того, хто "злив" в інтернет контракти з Газпромом
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що газові контракти між Україною і Росією, підписані у Москві 19 січня, з"явилися в інтернеті з подачі команди Президента України Віктора Ющенка.

Про це вона заявила 23 січня в ефірі телеканалу "Україна".

Прем"єр-міністра підкреслила, що ці контракти носять характер конфіденційних документів, і уряд не міг розголошувати їхні деталі.

За словами Тимошенко, документи одразу після підписання були передані Президенту України. "Контракти були передані одразу ж Президенту і його команді, а Президент і його команда зразу ж надрукували ці контракти в інтернеті", - сказала Тимошенко.

При цьому вона зазначила, що документи, розміщені в інтернеті, є копіями оригінальних. "Там усе слово в слово написано так, як є", - сказала прем"єр-міністр.

Прем"єр пояснила, що вимогу конфіденційності висунув Газпром. Це його незмінна практика у відносинах з усіма країнами, викликана наявністю конкуренції на європейському ринку з північноморськими і північноафриканськими виробниками газу, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко назвала того, хто "злив" в інтернет контракти з Газпромом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі