четвер, 09 вересня 2010 15:30

Тимошенко боротиметься за Турчинова до кінця

Тимошенко боротиметься за Турчинова до кінця
Лідер партії "Батьківщина" буде боротися за екс-віце-прем"єр-міністра України Олександра Турчинова, колишнього заступника голови "Нафтогазу" Ігоря Діденка, екс-главу Держмитниці Анатолія Макаренка і екс-міністра економіки Богдана Данилишина.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, про це Юлія Тимошенко сказала сьогодні під час прес-конференції у Києві.

За її словами, це справжні державні люди.

"Вони (представники влади – ред.) посадили Діденка, Макаренка. Зараз добираються до Турчинова. Вони хочуть через їх право кидати всіх, кого завгодно, у в"язниці, позбавити Україну будь-яких справжніх опозиційних сил. Мені здається, цим їхнім планам не доведеться бути втіленими в життя, тому що такі плани завжди мають свій кінець", - наголосила вона.

"Скільки було шуму та ґвалту, що наш уряд зробив якісь величезні розтрати. З усього цього вийшов повний пшик. Кричали про сотні мільярдів, знайшли у заступника міністра транспорту 20 тисяч гривень неправильно витрачених грошей. Кричали про якісь великі корупційні моделі, а знайшли тільки провину нашого уряду в тому, що на користь держави законно повернули 11 мільярдів кубічних метрів газу", - зауважила лідер "Батьківщини".

Екс-прем"єр також зазначила, що вважає справжньою опозицією тільки свою команду.

Нагадаємо, у середу колишнього віце-прем"єра Олександра Турчинова допитали як свідка по справі "РосУкрЕнерго".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко боротиметься за Турчинова до кінця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі