середа, 05 жовтня 2011 09:38

Тігіпку готують перший номер у списку Партії регіонів - Стецьків

Тігіпку готують перший номер у списку Партії регіонів - Стецьків

Заступник керівника фракції НУ-НС у Верховній Раді Тарас Стецьків припустив можливість того, що Сергій Тігіпко може очолити список Партії регіонів на парламентських виборах. Тому про його відставку у керівній партії не йдеться.

Про це Стецьків заявив в рамках експертного опитування на тему: "Коли буде відправлений у відставку віце-прем'єр Сергій Тігіпко?".

"Ініціативу Комуністичної партії можу назвати піаром і не більше того. Тігіпка ніхто не буде знімати, після того як він записався в Партію регіонів. Думаю, для Сергія Леонідовича будуть розглядати іншу перспективу, йому готують роль першого номера у списку ПР на парламентських виборах", - відзначив нардеп.

"Перспективи прем'єрства для Сергія Тігіпка поки немає. А для комуністів вимога відставки Тігіпка - це відвертий піар, спрямований на мобілізацію якоїсь частини електорату навколо себе. Для цього необхідно критикувати Тігіпка за пенсійну реформу. Ніяких практичних наслідків це звернення для Тігіпка мати не буде", - сказав Стецьків.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпку готують перший номер у списку Партії регіонів - Стецьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі