вівторок, 20 серпня 2013 21:30

Те, що Київрада зараз працює, не піддається здоровому глузду - "ударівець"

Те, що Київрада зараз працює, не піддається здоровому глузду - "ударівець"
Фото: twitter.com

Продовження роботи депутатів Київської міської ради не можна пояснити з погляду здорового глузду.

Про це заявив депутат Київради від фракції "УДАР" Олексій Давиденко в ефірі "Ера-FM".

"Я хочу апелювати до здорового глузду. По всій країні міські ради обираються на п'ять років. У 2015 році буде 7 (років роботи Київради). А може, буде 7, може 8, а може потім буде ще одне рішення (Конституційного суду) - і буде 10 років. Здоровим глуздом не можна пояснити, як депутати, які обралися на конкретний термін, будуть працювати 1,5-2 терміни на своїй посаді", - сказав Давиденко.

За його словами, саме тому опозиційні партії вважають, що чинне скликання Київради закінчило роботу, а подальші засідання є нелегітимні.

"Єдине, у чому ми думками збігаємось із провладними фракціями Київради - рішення щодо виборів приймається у Верховній Раді. Саме тому ми наполягали, щоб було звернення депутатів Київради до парламенту", - зазначив Давиденко.

Нагадаємо, Прокуратура міста Києва почала розслідувати бійку між депутатами парламенту і правоохоронцями, яка сталася в понеділок біля стін міської ради.

Зараз ви читаєте новину «Те, що Київрада зараз працює, не піддається здоровому глузду - "ударівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі