понеділок, 05 березня 2012 16:11

Тарасюк розповів, як багато в Євросоюзі зв'язують із нашими виборами

Тарасюк розповів, як багато в Євросоюзі зв'язують із нашими виборами

Скоріш за все, Європейський Союз візьме паузу у відносинах з Україною до парламентських виборів у нашій державі. Не виключено, що знайдуться країни ЄС, котрі, у випадку визнання наших виборчих перегонів недемократичними, не ратифікують Угоду про асоціацію з Україною.

Про це в ефірі 5 каналу заявив голова Народного Руху (НРУ), народний депутат від фракції НУ-НС Борис Тарасюк.

Політик припустив, що, з огляду на останні політичні події та вперте ігнорування владою меседжів з боку ЄС, відносини з Україною можуть бути заморожені до парламентських виборів восени 2012 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заборона в'їзду до ЄС, замороження рахунків, арешт майна – владу Януковича лякають санкціями

"Вже сьогодні в багатьох рішеннях інституцій ЄС можна знайти фрази, які пов'язують майбутнє розвитку взаємин з Україною з парламентськими виборами. Знаючи цю владу вже не перший рік, можна передбачити, що вона зробить все для того, щоб сфальшувати вибори. Питання лише полягає в тому, наскільки ці фальсифікації будуть масштабними і в залежності від цього - чи будуть вибори визнані міжнародною спільнотою. Якщо ні, це стане додатковою перешкодою на шляху підписання та ратифікації Угоди про асоціацію", - відзначив Тарасюк.

На його переконання, недемократичні і нечесні вибори додадуть негативу, і "тоді хто знає, як надовго будуть ще заморожені взаємини з боку ЄС". Парламентарій вважає, що обов'язково знайдуться країни ЄС, котрі в такому випадку не ратифікують Угоду про асоціацію з Україною.

Зараз ви читаєте новину «Тарасюк розповів, як багато в Євросоюзі зв'язують із нашими виборами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі