середа, 05 вересня 2012 18:55

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Таке "видовище" як Тимошенко в душі "вищому керівництву" не цікаве - "регіонал"

Таке "видовище" як Тимошенко в душі "вищому керівництву" не цікаве - "регіонал"
"Регіонал" вважає, що Тимошенко потрібні скандали, оскільки про неї вже почали всі забувати. Фото: obozrevatel.com

Виявлення у лікарні Тимошенко камери - ймовірно, ще одна провокація соратників Тимошенко.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів депутат Партії регіонів Олександр Олійник.

"Я читав, що камери виявили соратники Тимошенко. А якщо це так, я не виключаю, що це може бути провокація. Бо вони до таких речей схильні. Наприклад, побиття Тимошенко. Я от упевнений, що не було ніякого побиття! Важливо, хто знайшов ці камери. Окремі соратники Тимошенко могли пронести їх, адже вони не підлягають обшуку взагалі. Депутати можуть проносити все, що завгодно. Для того, щоб дізнатися, як це насправді, потрібно провести розслідування. Бо отак кидати тінь на владу, чи на якусь службу не варто", - підкреслив Олійник.

"Регіонал" упевнений, що опозиції потрібен інформаційний привід для згадок про Тимошенко, позаяк про неї забули і в Україні, і в Європі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За Тимошенко стежать високопосадові збоченці" - "бютівець"

"Їм весь час потрібно звертати на себе увагу. Вони ж бачать, що вже почали забувати. Раніше постійні експромти йшли. А зараз говорять у більшості про вибори. От вони і привертають увагу. Найкращий варіант - це скандал", - сказав він.

Володимир Олійник також припустив можливість встановлення камер спецслужбами.

"Хто б не встановлював камери охорона мала б це помітити. Якщо камери дійсно виявили в пенітенціарній службі, то виникає питання: чому вони не прикрили і не сказали: "Ці камери наші", - розмірковує депутат.

Також депутат сумнівається, що комусь із "вищого керівництва" буде цікаво підглядати за таким "видовищем", як Тимошенко в душі.

Зараз ви читаєте новину «Таке "видовище" як Тимошенко в душі "вищому керівництву" не цікаве - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

69

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі