субота, 13 березня 2010 13:36

Табачника можуть звільнити наступного тижня

Табачника можуть звільнити наступного тижня

У політикумі розглядають питання звільнення Дмитра Табачника з посади міністра освіти й науки. Відправити у відставку хочуть протягом наступного тижня.

Про це Gazeta.ua повідомило поінформоване джерело в уряді. 

Зараз розглядають кількох кандидатів на його місце. Серед найімовірніших називають екс-міністра Станіслава Ніколаєнка. Він вже очолював цю посаду в уряді Януковича.

"Поки що це на рівні чуток, - прокоментувала це заступниця глави Адміністрації президента Ганна Герман. - Якщо парламент прийме таке рішення, то прийме. Але я не бачу на сьогодні, щоб це було очевидним. Я бачу, що на сьогодні є на те воля багатьох представників українських еліт".

Герман зауважила, що громадська думка навколо цього питання збурена і його призначення викликало хвилю невдоволення в дуже багатьох людей.

"Але я не бачу поки реальних передумов для прийняття рішення про звільнення Табачника. Це повинен вирішити парламент, прем"єр-міністр. Безперечно, роль громадської думки тут буде великою", - підсумувала вона.

Раніше Герман заявляла, що зробила все, аби Табачник не став віце-прем"єром з гуманітарних питань.

Зараз ви читаєте новину «Табачника можуть звільнити наступного тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1060

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі