понеділок, 29 січня 2018 12:14

Ситник розповів про перспективи справи Насірова в суді

Ситник розповів про перспективи справи Насірова в суді
Справу можуть слухати кілька років. Фото:kor.ill.in.ua

Справу екс-голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова можуть розглядати в суді кілька років. Про це на презентації підсумків щорічного опитування щодо сприйняття рівня корупції в Україні заявив директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник.

Засідання у справі проводять раз на місяць, пише "Тиждень".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситник у Вашингтоні: "Я виступаю можливо останні дні на своїй посаді"

"Банальний приклад: понад 700 листів містить обвинувальний акт голові ДФС. Засідання проводяться раз на місяць. Прокурор фізично може прочитати 30 листів на день. Математичний підрахунок показує, що ця справа може слухатися кілька років", - заявив Ситник.

Захисники топ-чиновників в судах часто затягують розгляд справ для максимальної відстрочки вироку.

Прокурори Спеціальної антикорупційної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт cтосовно Романа Насірова. Відстороненому главі Державної фіскальної служби загрожує до 6 років в'язниці.За даними слідства, голова ДФС причетний до "газової схеми Онищенка". Міністерство фінансів направило уряду подання про звільнення відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Зараз ви читаєте новину «Ситник розповів про перспективи справи Насірова в суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі