середа, 04 квітня 2018 13:32

Ситник: Нема ніякого конфлікту між НАБУ і САП

Ситник: Нема ніякого конфлікту між НАБУ і САП
Артем Ситник із трибуни нагадав нардепам про Антикорупційний суд. Фото: glavcom.ua

Між Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою та Національним антикорупційним бюро нема конфлікту.

Про це заявив директор НАБУ Артем Ситник під час візиту в парламент, де він відповідав на запитання народних обранців.

"Ніякого конфлікту між антикорупційним бюро та Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою нема. Є певне кримінальне провадження, є матеріали, які передані до компетентних органів", - наголосив Ситник.

Він додав, що зараз детективи НАБУ і прокурори САП працюють у штатному режимі.

Ситник із трибуни нагадав нардепам про Антикорупційний суд.

"Не потрібно спекулювати на фіктивних конфліктах, як хтось хоче це подати у залі парламенту. Давайте повернемося до конструктивної розмови - до створення Антикорупційного суду. І нагадую вам, що ми два роки просимо парламент прийняти закон, який надасть нам можливість самостійно знімати інформацію з каналів зв'язку", - наголосив Ситник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не вистачає везіння в лотерею" - Холодницький поставив Ляшка на місце

Генпрокурор Юрій Луценко та глава НАБУ Артем Ситник підписали і надіслали до дисциплінарної комісії прокурорів скаргу з проханням звільнити керівника САП Назара Холодницького.

Детективи НАБУ майже місяць прослуховували керівника САП. За словами Ситника, зафіксували низку провокаційних та підозрілих бесід. У ЗМІ з'явилася інформація, що йдеться про епізоди втручання Холодницького у провадження щодо народного депутата Георгія Логвинського, мера Одеси Геннадія Труханова, екс-голови НАЗК Наталії Корчак та помічника Олега Ляшка Олександра Богачова.

Зараз ви читаєте новину «Ситник: Нема ніякого конфлікту між НАБУ і САП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі