субота, 05 липня 2014 04:10

"Свобода" пропонує відновити прикордонні війська України

"Свобода" пропонує відновити прикордонні війська України
Ігор Мірошниченко. Фото: www.radiosvoboda.org

Україна не встигне повернути собі Кримський півострів до парламентських перевиборів. Водночас, нашій країні необхідно відновити прикордонні війська.

Про в ефірі телеканалу "112 Україна" сказав народний депутат від фракції ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко.

"Цілком очевидно, що до кінця жовтня, коли Порошенко пропонує провести вибори, ми не зможемо повернути собі Крим", - зазначив політик.

Таким чином, за його словами, кримчани позбавляються права вибору, і в наступному парламенті у них не буде своїх представників.

Крім того, Мірошниченко заявив, що першочергове завдання і для парламенту, і для президента — це відновити прикордонні війська.

"Нам потрібні прикордонні війська, а не прикордонна служба, що займається тільки перевіркою паспортів. Сьогодні це термінове питання", - підкреслив "свободівець".

"Відновлювати кордон у вигляді стіни, колючого дроту, електричного струму і т.д. або просто відновити прикордонні війська, які стежитимуть за кордоном і працювати на знищення будь-кого, хто незаконно проникає на територію України — це вже другорядне питання. Але над кордоном необхідно встановити жорсткий контроль", - підсумував Мірошниченко.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" пропонує відновити прикордонні війська України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі