середа, 23 жовтня 2013 13:08

"Свобода" хоче нових справ по Маркову і заборонити партію "Родіна"

"Свобода" хоче нових справ по Маркову і заборонити партію "Родіна"
Павло Кириленко. Фото: dumskaya.net

"Свобода" буде домагатися відкриття низки кримінальних справ проти Ігоря Маркова та представників його політсили.

Про це заявив народний депутат-"свободівець" Павло Кириленко, інформує "Репортер"

Кириленко зазначив, що ще в 2009 році було відкрито провадження у справі про побиття учасників мітингу перед будівлею ОДА в 2007 році, але справа неодноразово закривалася.

"Ми вважаємо адекватним те, що зараз справа розслідується. Але ми вважаємо, що є багато інших справ, до яких причетний Ігор Марков", - заявив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марков не проти співпрацювати з Медведчуком

Він зазначив, що мова йде про вбивство Максима Чайки, напади на співробітників СБУ, які вели спостереження у ЖК "Білий Парус", а також рейдерське захоплення компанії "Союз".

"Щодо першої справи, то багатьом відома причетність "Родіни" і Маркова до цієї справи. І була відповідна заява СБУ ", - сказав Кириленко.

"Свободівець" також повідомив, що його сила буде домагатися заборони партії "Родіна" і подасть заяву до прокуратури з вимогою відкрити провадження у всіх раніше названих справах.

Нагадаємо, колишньому народному депутату України Ігорю Маркову інкримінують організацію і вчинення побиття учасників пікету в Одесі. Вчора 22 жовтня він був затриманий після вручення повідомлення про підозру у вчиненні хуліганських дій в 2007 році.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" хоче нових справ по Маркову і заборонити партію "Родіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі