субота, 24 травня 2008 13:14

Шуфрич готується до дуелі з Гелетеєм

Шуфрич готується до дуелі  з Гелетеєм

Нардеп від Партії регіонів Нестор Шуфрич заявив газеті "Сєгодня", що зараз ведуться переговори з приводу дати і місця його "дуелі" з главою Управління держохорони Валерієм Гелетеєм. Політик додав, що поєдинок, ймовірно, відбудеться протягом найближчих двох тижнів.

"Поєдинок проходитиме з використанням бійцівських рукавичок. – заявив Шуфрич. - Неодмінною умовою проведення бою має бути написання Гелетеєм заяви про те, що якщо він програє, то піде у відставку з поста головного охоронця Ющенка. Цю заяву він повинен ще до бою передати незалежним секундантам, а вони вже потім віддадуть її на підпис президентові".

Ідея дуелі народилася у понеділок, коли після показових виступів співробітників держохорони Гелетей, відповідаючи на питання журналістів, кого б він сам не проти викликати на поєдинок, назвав прізвище саме Шуфрича.

Колишній глава МНС у відповідь на це заявив "Сєгодня": "Я ніколи не був боягузом і приймаю виклик". При цьому Шуфрич додав, що ніколи не займався бійцівськими видами спорту, але є майстром спорту із стрільби з лука, так що міг би запропонувати дуель на цій зброї. І припечатав: "А якщо він відмовиться від свого виклику, то я зможу кожному офіцерові і співробітникові Управління держохорони сказати, що їхній командир — боягуз".

"Мені здається, Шуфрич пожартував, — відповів Гелетей. — В усякому разі, я сказав про поєдинок жартома. Але я готовий в будь-якому варіанті, адже я майстер спорту з самбо і дзюдо... Ваша газета може брати бій під свій патронат. Тільки час треба вибрати неробочий, хоч би пару годин вільних. Щоб сів, поїхав і зустрівся..."

Шуфрич додав, що брати уроки у професійних бійців він не буде. "До речі, історія знає чимало прикладів, коли найзавзятіші і найпрофесійніші дуелянти програвали любителям".

Прес-секретар Нестора Шуфрича підтвердила, що депутат справді наразі готується до бою. Та додала, що дуель може пройти навіть протягом наступного тижня, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич готується до дуелі з Гелетеєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі