понеділок, 25 листопада 2013 11:11

Суд заборонив Різдво і Євромайдан в Одесі

Сьогодні о другій годині ночі окружний адміністративний суд ухвалив рішення про обмеження права громадян на мітинги і демонстрації на території Одеси.

Згідно з вердиктом суду, всім без винятку особам заборонено проводити збори, в тому числі встановлювати намети, використовувати звуковідтворюючу апаратуру і автотранспорт, розміщувати малі архітектурні форми, збірно-розбірні конструкції та інший мітинговий інвентар в ключових місцях міста.

Таким чином, до Нового року фактично забороняються будь-які політичні і неполітичні акції, зокрема, біля будівель державних і муніципальних установ і на Приморському бульварі.

Також під забороною опинилися масові заходи, приурочені до католицького Різдва, яке відзначається 25-26 грудня.

Автор: Фото: dumskaya.net
 

Нагадаємо, сьогодні вранці в Одесі невідомі особи ліквідували наметове містечко прихильників євроінтеграції на Приморському бульварі.

У ці хвилини Приморський районний суд Одеси починає розгляд справи проти затриманого вранці громадського активіста Олексія Чорного. Його звинувачують у злісній непокорі міліції.

Зараз ви читаєте новину «Суд заборонив Різдво і Євромайдан в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі