понеділок, 31 січня 2011 17:15

Студенти закидали нардепів конспектами (ФОТО)
16

Фото: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Сьогодні під будівлею комітетів Верховної Ради у Києві відбувся студентський мітинг.

Студенти закидали народних депутатів конспектами, таким чином висловивши протест проти прийняття законопроекту про вищу освіту, в якому передбачається підвищення оплати за навчання.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, на той час у Верховній Раді розпочалася погоджувальна рада на чолі зі спікером Володимиром Литвином.

"Сьогодні відбувається засідання Комітету освіти, де розглядається це питання. А ми проти того, щоб цей законопроект був підтриманий. Це несправедливо по відношення до студентів. За кілька років вони мають платити за освіту вже 30 тисяч" , - зазначив студент Києво-Могилянської академії Андрій.

Разом з тим, на засіданні погоджувальної ради Володимир Литвин заявив, що профільний Комітет має розібратись у цьому питанні.

"Ми враховуємо волевиявлення молоді. Тому треба провести розширювальне засідання комітету. І всі бажаючі повинні отримати можливість взяти у ньому участь, щоб не було підстав для інсинуації. Нам не треба збуджуватись на пустому місці", - підкреслив спікер ВР.

Зараз ви читаєте новину «Студенти закидали нардепів конспектами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі