вівторок, 22 червня 2010 09:45

Стецьків: Жванія з березня успішно вербує самооборонців

Стецьків: Жванія з березня успішно вербує самооборонців

Народний депутат, член фракції НУ-НС Давид Жванія вербував депутатів з "Народної Самооборони" щодо переходу в коаліцію.

Про це сказав народний депутат від фракції НУ-НС Тарас Стецьків.

"Жванії не потрібні гроші, але йому необхідно прикрити бізнес. І він це зробив ще в березні, але йому поставили завдання, яке він успішно виконує, - він вербує депутатів з "Народної самооборони", - підкреслив політик.

За його словами, ті, хто перейшли в коаліцію, не пояснили причини свого переходу, отже, це наштовхує на думку, що матеріальний чинник був визначальним у їхній поведінці.

"На превеликий жаль, гроші в українській політиці грають домінуючу роль у парламенті це 100%, іншої мотивації переходу депутатів у коаліцію я просто не бачу", - додав Стецьків.

На уточнююче запитання, чи пропонував йому Жванія перейти в коаліцію, він зазначив: "Мені Жванія особисто не пропонував, пропонували інші люди з "Регіонів", і то один раз, і ми навіть сильно сміялися над цим".

18 червня на сторону коаліції перейшли 6 народних депутатів від фракції Блоку НУ-НС (представники "Народної самооборони") - це Валерій Борисов, Давид Жванія, Володимир Марущенко, Олег Новиков, Сергій Харовський, Віктор Шемчук.

Народний депутат від фракції Блоку НУ-НС, представник "Народної самооборони" Володимир Ар"єв розповів, що його теж запрошували увійти до складу коаліції, але він відмовився.

ІМК
Зараз ви читаєте новину «Стецьків: Жванія з березня успішно вербує самооборонців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі