субота, 15 грудня 2012 02:03

Спікер натякнув, що склад уряду оновиться вдвічі, та деталей і сам не знає

Спікер натякнув, що склад уряду оновиться вдвічі, та деталей і сам не знає
Фото: 2000.net.ua

Склад уряду оновиться на половину, бо президент дивитися на те, хто як впорався зі своєю роботою.

Про це в ефірі телеканалу "Інтер" розповів новообраний голова Верховної Ради Володимир Рибак.

Він розповів, що досить давно знає і прем'єра Миколу Азарова, і президента Віктора Януковича. Однак, Рибак запевнив, що знає далеко не все з того, що думає чи планує голова держави та Кабміну.
Відповідаючи на запитання, щодо імовірного складу уряду, Рибак наголосив, що він ще точно сам нічого не знає: "Якби тут був президент, то він точно знає".

Водночас, він припустив, що приблизно половина складу Кабміну зміниться.

"Половина – буде зміна. Тому що пройшло вже 2,5 роки. Президента вибрали, він дав можливість, ділянку роботи, щоби себе проявити. Тепер у нього є можливість оцінити кожного і той, хто ці два роки працював на державу і для держави, вони будуть продовжувати це робити", - наголосив спікер.

Говорячи про перспективи Андрія Клюєва, Рибак наголосив, що також точно поки нічого не знає:

"Він сьогодні працює на дуже серйозній посаді. У президента є вибір, два варіанта – він може залишити його на цій посаді, яка є, і він може спокійно піти в  уряд. І він якраз може організувати роботу. Але це буде вирішувати президент".

Зараз ви читаєте новину «Спікер натякнув, що склад уряду оновиться вдвічі, та деталей і сам не знає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі