неділя, 17 червня 2012 08:55

"Сьогодні ж на Банковій треба думати, як жити далі після приходу до влади Тимошенко"

"Сьогодні ж на Банковій треба думати, як жити далі після приходу до влади Тимошенко"
Можливо, перед інавгурацією президента Тимошенко всі політологи говоритимуть в один голос: ув'язнення допомогло їй, наголошує Безсмертний Фото: agrokraina.uaprom.net

Янукович хоче, щоб Тимошенко залишилася у в'язниці назавжди. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив колишній віце-прем'єр та екс-посол України в Білорусі Роман Безсмертний.

"Але обставини можуть бути сильніші за його волю. Зараз усі добре розуміють, що за цією справою стоїть не генеральний прокурор, не окремий суддя, а саме Віктор Федорович. Можливо, перед інавгурацією президента Тимошенко всі політологи говоритимуть в один голос: ув'язнення допомогло їй. Сьогодні ж на Банковій треба думати, як жити далі після приходу до влади Тимошенко. Буде це через одну каденцію чи дві – неважливо", - зауважив він.

За словами Безсмертного, рішення Януковича посадити Тимошенко було емоційним рішенням.

"Мислення Януковича було приблизно таке: "Ні Кучма, ні Ющенко, які "працювали" з Тимошенко, не змогли її зупинити, то що залишається мені?" Після цього в нього виринуло логічне припущення: "Посадити". Віктор Федорович вирішив так вивести її з прямої боротьби. Але Тимошенко і зараз працює над тим, щоб стати президентом", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович може помилувати Тимошенко хоч завтра - адвокат

Повне інтерв'ю Романа Безсмертного читайте у журналі "Країна" № 23 (126) за 14 червня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Сьогодні ж на Банковій треба думати, як жити далі після приходу до влади Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

326

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі