четвер, 01 червня 2017 11:07

ЗМІ розповіли про хворобу Насірова

ЗМІ розповіли про хворобу Насірова
Відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров продовжує наполягати на виїзд в США. Фото: УНІАН

Відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров просив НАБУ дозволити йому виїхати у США для лікування папілярного раку щитоподібної залози.

Про це пише "Цензор.нет".

Насіров просив детективів надати йому можливість пройти лікування папілярного раку щитоподібної залози за протоколом АТА (рекомендований курс лікування/спостереження 5 років. - ред.), який йому рекомендували в Національному інституті вивчення діабету, хвороб травної системи і нирок (місто Бетесда, штат Меріленд. - ред.) на період із 11 по 30 червня 2017 року.

До прохання посадовець додав також висновок судово-медичної експертизи стану його здоров'я. У ньому йдеться про те, що клінічні лікарі встановили у Насірова наявність таких захворювань, як ішемічна хвороба серця вінцевих артерій; рак (папілярний) щитоподібної залози та інших.

Для післяопераційного лікування раку Насіров просить дозволити йому виїзд за кордон, оскільки лікування за рекомендованим йому протоколом АТА в Україні неможливе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Насірова у ковдрі визнали потерпілим

2 березня детективи НАБУ вручили Насірову повідомлення про підозру в межах розслідування "газової справи" Онищенка. Його підозрюють у скоєнні дій, які завдали державі збитків на 2 млрд грн.

7 березня Солом'янський райсуд Києва обрав йому запобіжний захід - утримання під вартою строком на 60 днів з альтернативою внесення 100 млн грн застави.

Апеляційний суд Києва 13 березня залишив без змін рішення суду першої інстанції. 16 березня дружина Насірова внесла за нього 100 млн грн застави. Того вечора він вийшов із СІЗО.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ розповіли про хворобу Насірова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі