пʼятниця, 01 грудня 2017 23:29

ЗМІ: Екс-радник Трампа дасть проти нього свідчення

ЗМІ: Екс-радник Трампа дасть проти нього свідчення
Флінн буде свідчити проти Трампа. Фото: НТВ

Екс-радник Дональда Трампа з питань національної безпеки Майкл Флінн пообіцяв спецпрокурору Роберту Мюллеру, який розслідує можливе втручання Росії в президентські вибори в США 2016 році, повне сприяння слідству.

Флінн заявив, що за останню добу прийняв правильне рішення для США, і має намір свідчити як проти найближчого оточення президента США, так і проти його родини і самого Дональда Трампа, повідомляє ABC News.

Очікується, що Флінн свідчитиме, що президент Трамп дав вказівку йому зв'язатися з російськими офіційними особами в ході президентської кампанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп вимагав припинити розслідування втручання Росії у вибори

Спецпрокурор Роберт Мюллер, який розслідує можливе втручання Росії в президентські вибори в США 2016 року, звинуватив екс-радника президента Дональда Трампа з питань нацбезпеки Майкла Флінна у брехні слідству з приводу його контактів з послом РФ в Вашингтоні Сергієм Кісляком.

Пізніше стало відомо, що Майкл Флінн визнав себе винним в дачі ФБР неправдивих показань про розмови з послом Росії Сергієм Кисляком в грудні минулого року.

Флінн - четвертий фігурант розслідування Мюллера і перша офіційна особа (хоч і колишня) з адміністрації чинного президента, проти якого висунуті звинувачення в рамках справи про втручання Росії в американські вибори.

Сам Трамп і всі його люди заперечують факт будь-якої співпраці з РФ, називаючи розслідування Мюллера "полюванням на відьом" і прагненням демократів помститися йому за програш Хілларі Клінтон на президентських виборах.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ: Екс-радник Трампа дасть проти нього свідчення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі