пʼятниця, 25 червня 2010 12:18

Шкіль: "регіонали" будуть бити по народу та опозиції "прямою наводкою"

Шкіль: "регіонали" будуть бити по народу та опозиції "прямою наводкою"

Депутат Андрій Шкіль вважає політичим арешт екс-голови Держмитслужби Анатолія Макаренка.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Арешт людини такого рівня це два в одному-політичні переслідування та засіб тиску на опозицію. Ви бачите як вони з ним розмовляли", - зазначив Шкіль.

При цьому депутат сумнівається, що справа проти Анатолія Макаренка не завершиться вироком.

"Я не думаю що доведуть(справу проти Макаренка - ред.). Однак не думаю, що завершиться швидко. Я думаю, що питання буде розтягнуто в часі", - зауважив парламентар.

Він також переконаний, що справа проти колишнього головного митника буде використовуватися у передвиборчій кампанії.

Депутат також не виключає, що Генпрокуратура чи СБУ можуть порушити ще не одну справу проти опозиціонерів. Водночас, він зазначив, що такий сценарій можливий за однієї умови.

"Ось коли вони замінять генпрокурора, тоді ГПУ та СБУ, тоді будуть бити по українському народу та опозиції прямою наводкою", - зауважив парламентар.

Говорячи про засоби протидії "регіоналам" Шкіль зазначив, що наступного тижня в парламенті буде створена слідча комісія стосовно затримання Макаренка.

"Ми будемо використовувати весь набір парламентських інструментів, щоб зупинити політичні переслідування", - резюмував парламентар.

Зараз ви читаєте новину «Шкіль: "регіонали" будуть бити по народу та опозиції "прямою наводкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі