середа, 06 грудня 2017 01:52

Скандалом між антикорупційними органами занепокоєні більше ніж подіями на Донбасі

Скандалом між антикорупційними органами занепокоєні більше ніж подіями на Донбасі
Експерт зазначає, що за ситуацією між правоохоронцями стежать в США.

На сьогоднішній день увага до всіх скандалів навколо антикорупційних органів викликає більше занепокоєння ніж до подій на Сході України.

Таку думку в ефірі одного із телеканалів висловила експерт-міжнародник Ганна Шелест.

"Я повинна сказати, що на сьогодні увага всіх цих скандалів і суперечок між різними органами, які повинні боротися із корупцією, викликає занепокоєння більше, ніж події на Донбасі", - говорить Шелест.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парасюк потрапив у новий скандал з побиттям

Експерт зазначає, що за ситуацією між правоохоронцями стежать в США.

"У США дуже уважно дивляться і не тільки там. У вересні мені довелось спілкуватися у Вашингтоні, тиждень тому – у Парижі, на рівні членів парламенту і всі дають одне питання - що відбувається з антикорупційною системою взагалі, що це за скандал, - додає, - Вважали, що це (боротьба з корупцією), може бути тією історією успіху в Україні, з якою можна було показати, навіщо всі ці роки, показати, що Україна хоча б могла поборотися з цим (корупцією)".

Агента НАБУ під прикриттям затримали працівники СБУ. ГПУ підозрює його в провокуванні хабара. Після цього між антикорупційними органами розгорівся конфлікт. Національне антикорупційне бюро набрало агентів під прикриттям з порушенням закону, - вважає Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Скандалом між антикорупційними органами занепокоєні більше ніж подіями на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі