вівторок, 21 січня 2020 12:19

Скандальний суддя Вовк знову очолив Окружний адмінсуд Києва

Головою Окружного адміністративного суду міста Києва знову обрали Павла Вовка.

21 січня відбулося голосування щодо призначення нового голови ОАСК. За Вовка віддали 39 голосів, повідомляє "Судово-юридична газета"

  Правоохоронці підозрювали Вовка у втручанні в роботу Вищої кваліфікаційної комісії суддів.
Правоохоронці підозрювали Вовка у втручанні в роботу Вищої кваліфікаційної комісії суддів.

Торік у серпні Вища рада правосуддя залишила Вовка на посаді та відмовила у клопотанні Генпрокуратури про його відсторонення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГПУ вручила підозру судді Вовку

Торік у липні Національне антикорупційне бюро опублікувало записи розмов суддів Окружного адмінсуду міста Києва. Того ж дня детективи НАБУ зі слідчими ГПУ обшукали приміщення суду. В тому числі й кабінет голови суду Павла Вовка.

Окружний адмінсуд міста Києва відомий скандальними рішеннями. Зокрема, відстороненням в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, скасуванням рішення про націоналізацію Приватбанку. Він дозволив в'їзд російському акторові Федору Добронравову, який підтримав окупацію Росією Криму. Скасував рішення Київради про перейменування проспектів на Степана Бандери і Романа Шухевича.

Зараз ви читаєте новину «Скандальний суддя Вовк знову очолив Окружний адмінсуд Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі