четвер, 29 червня 2017 12:09

Силовики зловили спільника олігарха режиму Януковича

Силовики зловили спільника олігарха режиму Януковича
Правоохоронці у четвер затримали у Києві ще одного фігуранта справи українського олігарха-втікача Сергія Курченка (на фото). Фото:metalist.ua

Правоохоронці у четвер затримали у Києві ще одного фігуранта справи українського олігарха-втікача Сергія Курченка.

Про це поінформувала прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у Facebook.

"Відповідно до відведеної йому ролі у злочинній організації затриманий підбирав команду на танкери, придбані Курченком. У подальшому він координував діяльність ТОВ "Лагуна-Рені", морських агентів і капітанів танкерів, направлену на фіктивну перевалку нафтопродуктів через морський порт Рені", - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ дізналися про розкішне життя українського олігарха-втікача

Прокуратура направила повідомлення про підозру у створенні злочинної організації та легалізації доходів олігарху режиму екс-президента Віктора Януковича Сергію Курченку. Склали повідомлення про підозру ще одному фігуранту злочинної організації, причетному до оборудок з паливом.

Загалом у кримінальному провадженні статус підозрюваних та обвинувачених мають 19 осіб. Серед них колишні керівники ПАТ "Одеський нафтопереробний завод", державні інспектори одеської митниці, капітани, які здійснювали судозаходи до морських портів із метою маскування фіктивного вивезення нафтопродуктів, колишній керівник підконтрольної компанії та диспетчер цього підприємства.

Зараз ви читаєте новину «Силовики зловили спільника олігарха режиму Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі